Pomoč pri nakupu

Nakup izdelka

1. Na vrhu ali na levi strani zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo vsi izdelki v tej kategoriji ali pa podkategorije izbrane kategorije.

2. Izdelki so v podkategorijah nanizani v tabeli. Za podrobnejši ogled izdelka je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.

3. V podrobnejšem opisu izdelka lahko poleg širšega opisa vidite še njegovo ceno, stanje zaloge (ali je izdelek na zalogi ali ne), vtipkate pa lahko tudi količino izdelkov, ki jih želite naročiti. Spodaj so prikazani tudi dodatni izdelki, ki vam jih predlagamo ob nakupu že izbranega izdelka.

4. V kolikor se odločite za nakup izbranega izdelka, potem kliknite gumb "V KOŠARICO". Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki. Spodaj levo lahko vtipkate tudi kodo za popust ob nakupu (če jo imate, ni pa nujno!), nato pa nakup v tem koraku zaključite s klikom na "Nadaljujte na zaključek nakupa" v košarici".

5. V primeru, da nakupa še ne želite zaključiti, temveč v košarico dodati še več izdelkov, lahko pritisnete gumb "Nadaljujte z nakupom", ki vas bo preusmeril na glavno stran Kondomanija.si, kjer boste lahko naprej prosto brskali med izdelki na strani. Število izdelkov v košarici  imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana. Kadarkoli se odločite za nakup izdelkov v košarici, se lahko z miškinim kazalcem postavite na napis "MOJA KOŠARICA", pri čemer se vam odpre spustni meni. Sedaj imate dve izbiri: 1.) klik na gumb "POJDI V KOŠARICO" vas bo pripeljal do koraka, ki je že opisan pod prejšnjo točko (4. korak) in dopušča možnost dodajanja popustov, 2.) klik na gumb "ZAKLJUČEK NAKUPA" pa bo ta korak preskočil in vas popeljal neposredno do izbire dostave vaših izdelkov (popustov v tem koraku ne morete več dodajati!).

6. V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoj e-mail naslov in geslo. V primeru, da ste nov kupec, izberite možnost "Ustvari račun" ter sledite navodilom za registracijo novega uporabnika. V primeru, da se ne želite registrirati, lahko naročilo oddate kot gost in sicer tako, da odstranite kljukico pri možnosti "Ustvari račun".


Urejanje košarice

Ko imate artikle dodane v košarici, lahko do njih dostopate s pritiskom na gumb "MOJA KOŠARICA" na vrhu zaslona.

V košarici lahko vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.

V kolikor želite določen izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite na ikono smetnjaka na polju poleg cene, košarica pa se nato sama osveži. V kolikor imate v košarici več kot en izdelek različne vrste in bi radi iz košarice odstranili popolnoma vse, pod zadnjim navedenim izdelkom kliknite na gumb "IZPRAZNI KOŠARICO".

V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se z miškinim kazalcem premaknite do okenčka kjer je zapisana količina, kliknite na slednjo in vnesite novo količino, nato pa obvezno kliknite še gumb "POSODOBI KOŠARICO". Sedaj lahko s klikom na gumb "NADALJUJTE NA ZAKLJUČEK NAKUPA" nakup tudi zaključite.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA

nad 40€; nad 20€ le 1,50€.
 

HITRO IN DISKRETNO

prejmete paket že v roku 1-2 dni.
 

AKCIJE ZA KUPCE

preko e-pošte dvakrat mesečno.
 

ŠTEVILKA 041 68 57 57

in e-naslov info@kondomanija.si.
Pogoji poslovanja

1. Registracija

Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/-ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave za katerega je zavezana Pošta Slovenije je 3 dni. Ko je pogodba o nakupu enkrat sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

3. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje: * Po povzetju: pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodaten 1 EUR. * Po predračunu: ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na želeni naslov. * S sistemom PayPal: sistem PayPal omogoča varno plačevanje preko spleta s plačilnimi karticami. Več o sistemu izveste na www.paypal.com.

4. Dostava

V kolikor je znesek naročila nižji od 20 EUR, stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR. Pri naročilu nad 20 EUR stroški pošiljanja znašajo le 1,50 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 40 EUR. Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9.-16. ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan oz. takoj, ko so izdelki na zalogi. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave za katerega je zavezana Pošta Slovenije je 3 dni.

5. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

6. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@kondomanija.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejemati odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupnina bo kupcu vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

7. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 080 18 01 ali preko e-maila info@kondomanija.si, pošiljke pa vrnete na naslov upravljalca trgovine, ki je naveden na dnu strani. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema garancije ni, v kolikor ni ta posebej nevedena.

8. Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o. Trpinčeva ulica 86 1000 Ljubljana tel: 080 18 01 e-mail: info@kondomanija.si Transakcijski račun: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper) Davčna št.: SI14200724 Upravitelj je davčni zavezanec Priglasitev 31.1.2011 na okrajnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 2011/12865 Matična št.: 3941523000

9. Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Spletna fuzija d.o.o. se zavezuje da bodo vsi osebni podatki varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Za nedoločen čas se hrani naslednje podatke uporabnikov, ki so opravili nakup v spletni trgovini: ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča in arhiv komunikacije. Za nedoločen čas se hrani tudi podatke uporabnikov, ki so v spletni trgovini sodelovali v trženjski aktivnosti: ime in priimek, elektronski naslov. Ob vsaki trženjski aktivnosti so uporabniki spletne strani obveščeni o pogojih poslovanja in izrecno označijo, da se z njimi strinjajo. Podjetje Spletna fuzija d.o.o. lahko z uporabnikom stopi v stik preko sredstev komunikacij na daljavo v skladu z določili ZEKom-1. Trženjske aktivnosti preko elektronskih in sms sporočil bodo jasno označene, pošiljatelj vselej jasno razviden, akcije in promocije ter pogoji njihove uporabe nedvoumno navedeni. Odjava od prejemanja oglasnih sporočil je navedena v samih oglasnih sporočili, odjava je kadarkoli mogoča tudi preko elektronskega naslova info@spletnafuzija.si.

Zapri

Politika zasebnosti

Zapri