Stimulacijski gel Come Alive Fifty Shades

Naša cena
15,90 €
Opis izdelka

S pomočjo gela za vzburjenje Come Alive boste lahko okrepili občutja med spolnim odnosom in še bolj uživali v ljubljenju. Po poročanju naših uporabnikov lahko s pomočjo gela izkusite eksplozivne orgazme in stimulacijo ter se prepustite užitku, ki ga bo iz vas izvabil vsak dotik, ščeget in vibracija.

Dodatek mentola v gelu nudi poživljajoče hladen in ščegetajoč učinek, ki bo lahko ljubitelje teh občutkov še lažje pripeljal do orgazma.

Uporaba:

Kanček gela za vzburjenje natrite na vaš klitoris in ga nežno vmasirajte s prstom. Gel lahko uporabljate sami, s partnerjem ali skupaj z vašo najljubšo erotično igračko ter tako odprete vrata obilici užitka in igric.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Sestavine: voda, mono propilen glikol, arginin, hidroksietilna celuloza, mlečna kislina, PEG-40 hidrogenirano ricinovo olje, mentol, fenoksietanol, pirokton olamin.

Izdelek je primeren za vegetarijance, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj s kondomi.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Come Alive pomagal okrepiti občutja med spolnim odnosom, izboljšal užitke med ljubljenjem, pomagal priti do eksplozivnih orgazmov, izboljšal stimulacijo ali povzročil hladen in ščegetajoč učinek s katerim boste lažje dosegli orgazem. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

Lastnosti izdelka
Plačilo in dostava
Metode plačila:
Plačilo po povzetju   
Plačilo s kreditno kartico   
Plačilo s PayPal sistemom   
Plačilo z UPN nalogom   

Dostava:
Naročila oddana do 13. ure so odposlana še isti dan. 
Uradni rok dostave je do 3 dni, večinoma pa je pošiljka pri vas že naslednji dan.

DostavaVrednost naročilaCena 
 osebni prevzem   brezplačno  
Pošta Slovenije
do 20,00 €
od 20 € do 60 €
nad 60,00
 
3,90 €
1,90 €
brezplačno
 
Poštno ležeče
do 20,00 €
od 20 € do 60 €
nad 60,00
3,90 €
1,90 €
brezplačno
 
 

BREZPLAČNA DOSTAVA

nad 40€; nad 20€ le 1,50€.
 

HITRO IN DISKRETNO

prejmete paket že v roku 1-2 dni.
 

AKCIJE ZA KUPCE

preko e-pošte dvakrat mesečno.
 

ŠTEVILKA 041 68 57 57

in e-naslov info@kondomanija.si.